Presenter!!!

2011-08-28 @ 23:55:30
Detta samtalsämne har dykt upp flera gånger den senaste veckan. Det hela bröt ut när min bästa vän Sara frågade mig om jag ville ha en spjälsäng när jag fyller år?! "Nej tack den är nog lite trång och jag tycker om min nuvarande säng.."
"Men den är ju till bebisen såklart" svarade hon. "Va? Fyller bebisen också år???! Men hur kommer det sig, den är ju inte född då?"
Baaah... Insåg i samma ögonblick hur julen kommer att se ut. Massa bodyns, nappar, små strumpor och andra babyrelaterade saker. PRECIS vad jag önskar mig!
Men det är ju jättekul tycker P, massa söta och praktiska saker till knodden. JA SKITKUL du, vi kanske ska köpa blöjor till varandra när vi firar tre år också.
Nej bebis kommer få så mycket fina saker ändå från alla som vill hälsa den nya personen välkommen till världen och mamma är lite ego förstår du. Hon vill också få födelsedagspresenter och julklappar, helst saker hon kan använda och har önskat sig också. Typ en babyrosa vespa (önskar mig detta för jag vet inte vilket år i rad nu)

Förra året fanns de ingen bebis på gång. Då hypade P sin present i närmare SEX månader. "Den är sååå stor" "Alltså du kommer bli så jävla glad" "Det kommer nog vara det bästa paket du någonsin fått".
När julafton kom fick jag blunda för han hade inte lyckats slå in den och när jag stod där med slutna ögon såg jag för min inre syn min älskade vespa komma glidandes. "Nu får du öppna, TADAAAAAAH"
En snowboard......
Jag hade aldrig stått på en snowboard, jag hatar snö, jag har ingen balans... Ja jag kan fortsätta i evigheter. Snowboarden kom inte heller komplett utan jag fick köpa bindningar, jacka och byxor för ungefär samma pris som brädan kostat och det var inte billigt vill ja säga.
Snowboarden blev dock en succé några veckor senare så nu idag kan jag säga tack älskling.
Kommer dock ihåg att jag frågade P om hur det kom sig att han köpte just en snowboard till mig och då svarade han "Jag tänkte på det JAG önskade mig mest och så köpte jag det till dig..."

AllmäntTrackbacks ()

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback